tankar,  vänner

en storasysters lott 

Min syster har gjort slut med sin pojkvän. Äntligen! Säger jag mest då han var en människa ingen vill ha i sitt liv, i alla fall inte jag. 

Förutom att han var Sverige demokrat och i och med det också rasist så hade han skulder upp över öronen, fick gång på gång sparken från jobb pga “personliga skäl” (tre jobb på ett år). Han hamnade självklart i slagsmål varje helg och det var alltid alla andras fel. 

  
Ja som ni hör är jag inte ledsen och det är faktiskt inte syrran heller. Däremot oroar jag mig. För han har bråkat om precis allt som finns inderas lägenhet. Hans syster har lagt sig i och även hans mamma har kommit med instick om att allt är ju så klart hans. 

Jag drömmer mardrömmar om att han tar allt, slår min syster och en massa annat. Ja förtroendet för honom har alltid varit lågt men när han dessutom försöker ta syrrans lägenhet (trots att han har en egen) då rök allt positivt jag kände för honom. 

Jag hoppas att allt löser sig så smidigt som möjligt och att syrran insett att hon är värd bättre än idioter.