kropp,  Träning

100% omotiverad

Jag lider av omotivation. Träningen känns inte alls rolig längre och jag vill mest bara kura ihop mig som en boll i soffan och läsa. Det är helt okej. Motivationen för träning går upp och ned precis som livet i sig själv och många av de som förespråkar träning glömmer att förespråka vila. Träning kan bli som vilket beroende som helst, men nu har jag fått nog.

Anledningen till att jag skriver det är för att jag inte vill vila längre. Jag har dessutom ätit väldigt onyttigt och känner mig tung i kroppen, jag har absolut inte gått upp i vikt och min träning handlar aldrig om att banta men med dålig mat och ingen träning tycker jag att kroppen blir tung. Hela våren har jag sprungit och sprungit och sprungit. Nu vill jag göra något annat. Kanske någon annan lättare form av träning, som tar lite mindre än tre timmar per pass i anspråk. Jag funderar på yoga. Squash. Någon form av gruppträning. Men njae. Jag vet inte riktigt.

På något vis kan jag också låta det va så här. Ska däremot tvinga mig ut på en promenad. Vi har många backar här så även en promenad i rask takt borde ge något, åtminstone lite sinnesfrid.