vänner

… och så han

Här om dagen hände något som händer mig relativt ofta. Jag pratade med en vän och vi bestämde oss för att ses och ta en promenad. Vi bestämde att vi skulle ta med oss lunch eller fika så jag antog att det skulle bli en längre promenad. Vännen sa också att kanske skulle hennes son stanna hemma med pappan för att de var lite krassliga.

Men när jag sedan ringde för att kolla vad jag skulle ha med mig för fika så sa hon att även pappan skulle med. Jag kunde då snabbt få med mig V och vi blev två par som umgicks istället. Men det där händer mig ganska ofta att jag tror att jag har bestämt med en vän men att hon tar med sig sin partner. Och jag ville just då umgås bara med vännen. Vi hade inte setts på ett tag och samtalen blir mer intima när det är bara vi.

hur kan jag göra för att vara tydligare? Kan jag på något sätt, gärna snyggt och vänligt, säga att jag inte vill ha med partnern?

Kommentarer inaktiverade för … och så han