kropp,  tips

Nagelolja från Essie

För en dryg månad sedan köpte jag en nagelolja från Essie för att mina naglar var så himla mjuka och frasiga. Nu har jag använt oljan kanske i genomsnitt en gång varannan dag. Jag smörjer in mina nagelband och händer på kvällen typ framför TVn men glömmer det då och då. Och jag tycker att oljan är väldigt behaglig.

Oljan från essie känns väldigt dryg och det jag gillar bäst är att den snabbt går in i huden, så man sitter lixom inte med kladdiga händer i tio minuter utan när man har masserat in oljan så är det lixom slut. Inget mera kladd utan mjukt och en svag doft av, ja, aprikos. Jag upplever också att naglarna har blivit starkare och av bättre kvalité. Finns bland annat att köpa hos kicks. 

Generate.ashx

Essies olja ska vara aprikosolja och när jag googlade runt lite så insåg jag att det finns aprikosolja att köpa på hälsokosten, det är ungefär samma pris men du får ungefär 85 ml mer om du handlar på hälsokosten. Typ här finns det aprikosolja. 
Det är ofta så med dessa oljor att det är billigare att köpa i en hälsokostaffär än att handla dem i en skönhetsaffär.