Förhållanden,  Känslor,  Shopping

Fyndskor

Mina dagar går åt till att få ihop livspusslet samt att komma ikapp och till och med hamna lite för i att-göra-listan. Om cirka en vecka åker jag till Tokyo på utbildning och det är en del som ska fixas med innan dess och när jag kommer hem så ska jag klämma in ytligare en arbetsgift en dygnets 24h. Något jag är väldigt glad över såklart men jag inser att jag måste bli effektivare. Ska läsa på lite om det där känner jag, hur man optimerar sina dagar.

Annars känner jag mig fortfarande lite i obalans på något odefinierbart sätt. Igår slog det mig, och det här är knäppt, men att det känns tomt utan något att oroa sig för. Jag har levt med någon slags oro eller stress i ett och ett halvt år. Jag saknar det inte – absolut inte – men det är väldigt konstigt utan det. Väldigt konstigt. Det är det i och för sig mycket som är. Som att jag idag inte bryr mig om mitt ex. Jag kan fortfarande bli ofantligt nyfiken men det är också sådan jag är. Jag är nyfiken på det mesta. Och jag vill nog egentligen bry mig och vill nog till och med försöka bry mig men det är helt borta. Tänk, en man som jag aldrig trodde jag skulle komma över. En man som när han lämnade mig krossade mitt hjärta till den grad att jag inte ville leva. Den mannen är ingen för mig idag. Vilket jag förvisso kan tycka är sorgligt men det är också något jag fått acceptera.

Något som är kul däremot är att jag fyndade ett par skor på blocket häromdagen. Ett par lila kilklackar som blir perfekta till en klänning som jag ska ha i Japan. Och nu har jag sålt ett par gamla bokhyllor så jag ska åka till Ikea och köpa nya.