Lista,  vardagslyx

Testa!!

  Igår efter jobbet plockade jag upp min kompis och kollega för att sticka ut testa på kajakpaddling. Vi stannade på vägen och köpte lite “fika” och blev tilldelad våra kajaker. Alla olika tillbehör utdelades och jag repeterade de instruktioner jag fått under den introduktionskurs som jag gick för tre år sedan. Och ut på havet gav vi oss! 

Och vilken kväll vi hade!!

  Solen sken, vi kunde hantera kajakerna och paddlingen gick bättre än befarat. Efter ca 70min paddling drog vi upp kajakerna på en liten strand. Käkade vår matsäck, njöt av solen och laddade batterierna. Delvis motvind på hemvägen men med solen i ansiktet. När vi lade till vid bryggorna hade vi varit ute i 3,5timma och gissa om det kommer bli repris på det?! Då kanske vi inte behöver vara så planerande utan köra på en spontankväll.

Hur går det för er med era sommarlistor? Har ni börjat checka av dem och njuta av de små fragment av sommar vi får?