vardag

Jag hinner inte med 

det är lite för mycket för mig just nu. Och der känns inte som om det är övergående. Min nästa lediga helg är 11-12 juli. Jag kan ha bonat in lite för mycket av det goda. Det är ju roligt när man gör det där roliga men vårt hem är så eftersatt. Tvätta och städa har jag inte gjort på för så länge att min trosor nu är slut. Jag sover dåligt och börjar känna mig lite förkyld. Vi har två helger i Sverige på rad och sedan en helg här och sen Sverige igen. Känns som om jag far för vinden. 

Och jag hatar känslan av att inte hinna med. Inte riktigt orka. Inte ha tid. Jag prioriterar umgänge med vänner framför tvätten och även fast det är underbart så blir det ohållbart i längden. Nu ska jag dra till jobbet och gå hem efter lunch, jobba hemma, men mest ska jag ta en tupplur och förhoppningsvis orka tvätta. För det är ju så också: när jag väl har tid för att göra ingenting så gör jag just det för att energin lixom rinner av mig.