Bröllop

Möhippa

Igår överraskade mina vänner mig med en möhippa OCH en svensexa. I lördags hade ett av mina kompisgäng sin årliga Sverige-fest och vi var där fram till tre då alla människor jag kände när jag var 18 år (kändes det som) kom och kidnappade mig och V.  

Jag hade helt förträngt detta med möhippa så ja det var verkligen en chock. Jag har väldigt nära vänner av båda könen och de var alla där. De tog mig till en sporthall där vi spelade handboll och volleyboll i tre timmar. Då var det dags för möhippan, sa min best man, och jag och mina tjejkompisar åkte och badade, bastade och badade bubbelpool. Pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade och grät en skvätt också. 

Efter badet var det middag, då uppklädd i tajtpaljett klänning (något jag aldrig skulle klä på mig i vanliga fall men det enda obekväma jag behövde göra). Killarna hade också badat och bastat och V hade haft det riktigt trevligt.

Vi åt en superfin middag ute och sedan gick vi till en lokal som de hyrt fylld med tv-spel, fotbollsspel och massa andra spel där vi hade någon form av femkamp, drack drinkar, åt och skrattade. 

Mina killkompisar och V, den sistnämnde ofrivilligt, sjöng den här låten eller det skulle vara den låten och jag skrattade så jag grät. 

En helt perfekt möhippa för mig som älskar sport och tävlingar med glimten i ögat. Samt kvalitetstid med så många av mina vänner av båda könen. Det är så sällan vi har tid att ses nu när de flesta har flyttat från Stockholm och en del har familj. 

Nu är vi hemma igen och jag äter der bästa Sverige kan erbjuda: