Diverse

Bröllop och Möhippa

Nästa lördag ska jag på möhippa, en möhippa som jag blev inbjudan till innan jag fick inbjudan till själva bröllopet. Det är med att vi nu för tiden inte bokför våra vänners adresser i separata adressböcker innebär ibland problem. När jag en och en halv månad efter första möhippe-diskussionen fortfarande inte fått någon inbjudan kontaktade jag brudgummen (Det är vi som är tidigare kollegor) och frågade rakt ut. “Är jag inbjuden på bröllopet, för nu har jag deltagit i Möhippeplanerande en period?”.
Det visade sig att både Save the date och Bröllopsinbjudan försvunnit med posten, eller snarare skickats till min name i en annan del av staden.

Nästa lördag är det i alla fall Möhippedags. Vi ska traditionellt kidnappa, picknicka, dansträna och därefter gå på spa innan vi avslutar med frågelekm take away mat och hemma fest. Nu har en ny fråga dykt upp i mailtråden, ska vi köra hemma kväll – eller nattklubbskväll. Jag, personligen, skulle tycka det vore rejält skoj att gå på nattklubb. Jag vet inte hur längesen det var jag röjde runt på ett nattklubbsgolv till bra musik, men visst sjutton suger det i danstarmen.

I september blir det sen bröllop, i Stenungsund, jag har bett om att få sitta brevid festens snyggaste singel. Misstänker att jag blir placerad vid ett eget bord, för några fler singlar är det väl knappast där 😉

Ps. Jag saknar Natalia, hon har varit borta på tok för mycket sista månaden. Men sist jag pratade med henne hade hon positiva nyheter, det är jag så himla glad för! Saker verkar äntligen gå åt rätt håll för henne!!