kropp,  livet,  tankar

Kroppen vet vad den behöver 

jag tror jättemycket på att kroppen vet vad den behöver. Ibland kan man behöva lära sig tolka signalerna ett konstant sug på godis betyder inte att kroppen behöver godis utan troligen vitaminer och vatten, men mer om det en annan gång. 

Vaknade med huvudvärk, dåligt humör och ont i halsen. Blev ännu surare. Ont i ryggen och nacken har jag också. Så jag sjukskrev mig, jag hade i het viktigt på jobbet idag och kände att jag måste lyssna på kroppen. Så jag drack en enorm kopp kaffe och såg på svenska Nyhetsmorgon en stund och sedan la jag mig i sängen och läste. Och sov i över tre timmar. Jag tror inte att man kan sova så om kroppen inte behöver det. 

 

rosor jag fick i fredags

Nu ska jag upp och hälla i mig vatten och se om jag hittar någon lunch. Sedan jobba ett par timmar och göra något jag skjutit upp i sex månader: skicka bilder på framkallning.