livet,  Motion,  Vardagen

Att sätta sig själv först

Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Ville bara titta in och skriva att jag är så stolt över mig själv. Det är jag ibland men idag är jag stolt att jag satte mig själv först. Att jag kunde se den prioriteringen. För de två önskade mötena var inte akuta och jag har redan tvingats välja bort morgondagens utepass på grund av ett styrelsemöte. Förvisso skulle mötet varit igår men då var jag ju inte hemma. Ja ni, pusslet med att få ihop alla timmar är inte att leka med ibland. Ibland räcker man inte till och då är det skönt att inse det, sätta sig själv först och som i mitt fall träna och sedan känna sig väldigt nöjd med det.

Imorgon är det jaga ex dag. Ni behöver inte oroa er för jaga nuförtiden innebär max två samtal, ett på morgonen och ett på kvällen. Han fick sms idag och det svarades aldrig på. Jag behöver ett påskrivet brev av honom senast på måndag så det är lite stress.