Förhållanden,  Fredagslänkar

Fredagslänkar

BIOp2zbCEAELmakEfter en helt katastrofal natt som slutade i ett brutalt uppriktigt mail till mitt ex så känns det idag bättre. Det var såklart ganska ostrategiskt av mig som varit så målfokuserad tills igår natt. För första gången på väldigt länge vaknade jag med väldigt svullna ögon. Men det gick bara inte att hålla inne på allt. Nu mår jag också bättre och kan fokusera.

Imorse funderande jag en del på varför allt rivits upp igen och insåg ganska snart att det revs upp i samband med att jag skulle skicka in bevis och var så illa tvungen att gå igenom våra gamla sms. Då kan man såklart undra varför jag har kvar dom och det är av ingen mindre anledning än att jag misstänkte att jag skulle behöva dom. Ja ja. Nu har jag fått säga mitt, igen. Jag har enligt vår överenskommelse skickat honom ett förslag på avtal och nu ligger det i hans händer, igen.

Så nu tar jag fredag och bjusar på lite fredagslänkar.

Dagens att läsa: Två enkla beteende som gör att förhållanden varar.

Dagens shopping: Mjuka, sköna och helt underbara träningsbyxor från Marks & Spencer.

Fredagsbloggen: Food Pharmacy.

Dagens tips: Kyss Johanna firar 10 år med 20% hela helgen. Använd kod “10år” i kassan.

Dagens låt: Till mig från mig. #denviktigasteavkärlekar

Dagens skål: Chablis.