Funderingar

Dags att ta tag i svagheterna

Att utforska sina egna kvarter är spännande. Jag har bott i min lägenhet i mer än 1,5år och jag har fortfarande delar av stan i min närhet som jag kan utforska. Igår, efter reseplaneringen hade jag promenad i benen och drog på mig ett par sköna jeans och träningsskor och gick ut. Jag vände näsan åt nya håll, stegade mina skor på nya vägar och utforskade nya delar av staden. Tyvärr hindrade vägarbeten min framfart och den önskade promenaden fick justeras, men nya gator blev det. Jag älskar det faktum att det fortfarande går att vara nyfiken på min hemstad. Nyfikenhet är kanske mitt största handikapp, eller mindre positiva egenskap om vi vänder det så. Jag är otroligt nyfiken, och har den dåliga egenskapen att jag gärna läser över axeln på andras mobiltelefoner och datorskärmar. Otroligt fult, och jag försöker verkligen vänja mig av vid det. Så otroligt oartigt. Så, en av målsättningarna framöver får bli att helt sluta med det och styra mina svagheter!