tips

Inte det här heller

jag och V gillar som sagt att följa en serie tillsammans nu har vi sett första säsongen av The americans en serie vi läst mycket gott om som handlar om en manlig och en kvinnlig rysk (sovjetisk) spion i USA under 70-talet. Spännande, tänkte vi!

Dock faller serien platt i mina ögon. Avsnitten är fristående (typ som CSI) och det blir aldrig riktigt spännande ni vet så där så att man bara måste se ett avsnitt till och ett till och ett till…

Den är heller inte lika välgjord som tex Boardwalk empire.

Nej för oss blir det ingen fortsättning även om det finns två säsonger till och vad jag förstår är den inte nedlagd så det kommer säkert fler.

V tvingar mig att skriva att han tycker att den är bra och spännande och att han med våld ska tvinga mig att se följande säsonger…