tips

Hörlurssnobberi & fråga V 

mina hörlurar fick sönder i England. Jag hade haft dem länge, fick dem från min sambo i London, så några år i alla fall och jag har använt dem hela tiden. I alla fall dagligen till och från jobbet, cykling, löpturer, promenader och på resor både som handsfree och för musik och radio. Nu gick det i alla fall sönder och när vi kom hem så rotade jag fram mina hörlurar som jag fick med telefonen. Jag har en iphone6 sedan fem månader tillbaka och hörlurarna var ouppackade. 

Men de satt mycket sämre och även ljuder bar betydligt sämre. De jag pratade i telefon med tyckte också att mikrofonen var sämre. Och först vill jag klaga lite på Apple, köper man en telefon för över 6000kr så tycker jag att man borde få med hörlurar av bästa kvalité! 

Sedan ska jag tipsa er om a-jays som Jah köpte och som var de som gick sönder! Först och främst får man med massa storlekar på den delen man har i örat så det finns någon som passar alla!


Sedan så sitter de skönt i örat, har en platt sladd som inte trasslar sig och en förstärkning vid kontakten. 

Handafreen sitter rätt både på mig och V och de är lite ljudisolerande så de passar även bra på flygplan och stökigare miljöer. 

Jag älskar veklingen ljudet i dem! Bra både för musik och samtal. 

Några av er gillade att jag skrev lite mer om V och vad han håller på med här om dagen, extrovert som han är så ställer han upp på en frågestund. Så fråga vad ni vill veta om eller av V så svarar han efter bästa förmåga.