mode

Den blå kjolen

  Det händer ganska ofta att jag får fix idéer om olika outfits. Något som förstärks genom att jag nu förtiden blir stressad över ganska lite. 

I sommar ska jag iväg på lite olika konferenser och ska bland annat representera Sverige. Då vill jag väldigt gärna ha något blågult. Det jag haft på mig sist är för stort så jag behövde något nytt. Det är inget krav med blågula kläder men jag tycker det är kul och snyggt när det görs utan att folk tänker på det. Den blåa kjolen hittade jag på Lindex en sen natt och tänkte att jag klickar hem den imorgon. Dagen efter var den borta. Slutsåld. Det är bara en kjol men jag tyckte det var omständigt. Jag hann kolla lite snabbt i Lindex butikerna innan jag åkte på semester men ingen hade min storlek. Jag hittade sedan den perfekta gula toppen på Primark för €5 så nu var det bara en kjol som saknades. Efter att ha sökt igenom hela internet så skickade ett sms till en av mina bästa vänner i Norge. Där brukar det nämligen ha sådant som sålt slut i Sverige. Varför vet jag inte. Två dagar senare så får jag ett sms med en bild på en Lindexpåse innehållande min kjol. Den materialistiska lättnaden! Så himla glad och tacksam blev jag. Tack i massor K!