livet,  resor

Semester

 Det har varit lite småhektiska veckor på sistone. Det har tagit och slitit på mig och mitt humör. Energinivåerna har varit låga vilket är sådär bra när det ändå finns ett gäng som förväntar sig att jag ska förse dom med energi. Dom har såklart tagit av det lilla som funnits.
Samtidigt så hänger en passiv stress över mig på grund av bodelningen. Mitt ex säger så mycket och gör så lite men så efter hans trevlighetssnack förra veckan så har det kanske gått lite framåt. Men bodelningen har ändå gett mig ett konstant stress moment i form av posten som dimper ner varje vardag. Då mina föräldrar inte vet något och har varit i samma lägenhet som jag så gäller det ju att vara hemma så de inte upptäcker ett brev från Tingsrätten. När jag skriver det här så hör jag ju att det är dårskap men det är så jag valt att ha det. Inför min semester så var jag således om att skaffa en tillfällig adressändring. Ännu mer dårskap.

Men nu är jag äntligen på semester i solen och ljuset, och värmen för den delen. Och min att-göra-lista håller saaaaaaaakta men säkert på att krympa. Jag tänker att denna vecka får vara lite halvsemester men nästa vecka checkar jag ut och tar semester på riktigt. Tillsammans med min familj. Hela familjen.