livet,  lördag

Jag och bi-killar

ja. Det verkar som att jag just nu har en grej med killar som är bisexuella. Det började med Natalias och min resa till Pollyland där vi sprang på ett sällskap med killar. Varav jag och den ena hade lite kemi. Eller attraktion. Ja alltså – vi var lika hångelsugna. Så vi hånglade. Sen åkte vi samma flyg hem. Han verkade tycka det var pinsamt. Jag har slutat med sånt. Jag ville hångla och åtgärdade behovet. Punkt slut. Han hade precis flyttat ut från sin pojkvän, för bögar hade så mycket sex… 

Igår dracks det lite vin. Vi åkte in till stan för ytterligare något glas ich hamnade i en var i brevid ett schlagerdansgolv. En kille bjuder upp och börjar bugga. Trots motvillighet började vi prata lite. Han ingick i ett lätt underligt gäng av både killar och tjejer som småpussade lite på varandra, tafsade och flirtade med halva dansgolvet. Och ja, vi pussade lite på varandra, men när de skulle dra vidare till en gay-klubb backade vi och drog hem. Den smyginviten till jag-vet-inte-vad var jag inte redo för. Men som Natalia glatt konstaterade, bög-killar uppskattar mig…