London

Shopping i England

jag vet inte om jag tycker att shoppingen i England är jättebra. Pundet är ganska högt mot kronan igen så det är i alla fall inte billigt, de har ju dessutom också moms så der gör ju att priserna är högre än i tex USA. 

Dock kan man hitta mer unika saker här kanske? Jag är inte speciellt shopping intresserad över lag så jag är nog fel person att fråga men here we go. 

Primark är en “billighetsaffär” a la HM. Primark har dock ett ganska ungt utbud av kläder enligt mig, tant på 30 år, men det går absolut att göra fynd här. Barnkläder finns det massvis av till låga priser om man vill köpa sånt. 

Här brukar jag köpa boxertrosor. Med lite ben. Älskar att ha sånna trosor under klänning eller kjol, känns lixom lite säkrare. De kostar mellan £1-2. 

köpte också strumpor men de får ni föreställa er själva. 

En lejonkungen-mysdress fick också följa med hem för £13. 

Jag var inne i varenda bokaffär jag såg. Älskar bokhandlar. Köpte med mig böcker både till mig själv och som presenter. 

Engelska böcker är betydligt billigare i England än i Sverige. Så om du vill läsa på engelska köp böckerna här. 

Som sagt var är skitdålig på att shoppa och detta var allt som kom med hem. Nej ett par örhängen också för £3, men den här butiken finns i både Tyskland och Sverige så.