jobb,  kläder

Jobbar mindre lever mer 

jag älskar att jag kan styra över min arbetstid själv, det gör verkligen att jag känner en större meningsfullhet på jobbet och får en mer värdefull fritid. 

Igår slutade jag vid 14-tiden och träffade en vän som var i behov av pepp. Vi gick en liten runda i affärer och jag köpte ett par nya byxor. Jag älskar verkligen jeans och äger typ inga andra byxor känns det som, jag lever verkligen i jeans eller i träningskläder men igår köpte jag ett par “fladderbyxor”. Typ så här (men dessa är från Lindex): Så sköna och lite annorlunda. Tänkte ha dem med en vanligt t-shorts till, med lite färg på. 

Jag köpte också ett par nya vardagsgympaskor. Jag står och går mycket i jobbet och då är bekväma och bra skor a och o. 

Tyckte dessa innehöll lagom mycket färg för att inte dra alla blickar till sig men ändå göra mig glad när jag tittar på dem.  Hittar dem ingenstans men de heter i alla fall relentless 4.