Fredagslänkar

Länkar på en söndag

På fredag vaknade jag med ett smärtsamt och kliande öra. Motstridigt gick jag med på att åka till en vårdcentral. Där konstaterades hörselgångseksem. Inte så himla mysigt och jag mådde allmänt dåligt. Jag är helt slut. Jag har ingen energi och ingen större glädje i kroppen just nu. Jag kan inte ens låtsas. Örat var nästan lite skönt för det kunde jag ta smärtstillande mot. Ångest och stress som man känner i typ bröstet är mindre lätt att bota. Jag har haft en bra helg. Inte så bra som jag tänkt mig men det beror på mycket. Jag har saknat bloggen och vill även om det är sent ge er mina fredagslänkar.

Dagens att läsa: Happy lyfte det i veckan men jag tycker detta av Blondinbella är mycket bra. Hon nämner ett väldigt viktigt ord: kravlöst.

Dagens shopping: Solglasögon med coolt klös.

Fredagsbloggen: Sara driver en av mina absoluta favoritbloggar inom träning.

Dagens tips: För att jag älskar tröjor med rolig text.

Dagens låt: Effortless med underbara Sabina Ddumba.

Dagens skål: Upgrade.

 

Nu packar jag ihop och försöker få lite sömn innan morgondagen. Dagen då bevismaterial ska skickas till Tingsrätten så att de kan avgöra när mitt samboförhållande tog slut. Något inte ens jag kan sätta ett datum på.