ex

Inte bara bra ex 

jag får det kanske att låta som att jag har ett ex och att vår relation är fantastisk men jag har även ett idiot “ex”. Ex inom citationstecken eftersom att vi aldrig hade ett förhållande utan det var mer känslor men inget som blev något. Han hör av sig då och då och göra något konstigt. Typ varannan gång förolämpar han mig och säger att jag förstört hand liv och varannan gång vill han att vi ska ligga med varandra. 

Varför jag skriver detta idag är för att han faktiskt hörde av sig idag. Via mail. Och frågade något som jag inte har en aning om vad han syftar på. Känns bara olustigt i hela kroppen och jag raderade mailet direkt. Har inte riktigt energi för detta just nu, eller någonsin. 

Att han mår dåligt (pga mig?) är ju så klart tråkigt och att vi inte kan vara vänner längre men så är det ibland. Hjärtskärande, skrämmande och inte alls roligt. Det är ett “ex” det med. 

Blev så glad av den här bilden. Jag och mina ex 😉