vänner

Kompistid

IMG_2927

Tystnaden här beror på att jag håller på att dränka mig själv i ideellt arbete samtidigt som jag skriver roliga jobbansökningar på löpande band och kryddar det hela med en inre stress över bodelningen.

Idag så tog jag ledigt (i några timmar) och sökte lugnet tillsammans med finaste Happy. Duschdejten brukade alltid säga att hon är en sådan fin vän att ha och att jag har sådan tur som har henne som vän. Så är det såklart. Lika avundsjuk var han på vänskapen. Denna villkorslösa vänskap som har hängt med ett år nu. Det är fin vänskap och en väldigt trygg vänskap men precis som alla relationer är det en växt som behöver näring. Vi är duktig på det. Vi känner ofta av när den andra behöver kvalitetstid och känner inte den andra av så säger vi ifrån. För utan kommunikation får ingen relation rätt näring.

Jag är tacksam för dagar som idag. Dagar där fokus läggs på återhämtning och hopp. Och biktstunderna! Älskar dom! Halleluja vad härligt det är!