livet,  Träning

Påskledigheten

IMG_4117

Smått oklart hur det blev måndagkväll. Det var ju fredag igår? Jag har chillat ute på landet och Västkusten har visat sig från sin bästa sida. Jag har mest legat i soffan, ätit Polly, gått någon enstaka promenad, surfat ohälsosamt mycket träningskläder och varit på middag hos kompisar. Påsken har med andra ord varit bra! Den enda lilla dippen jag hade var kanske ett moln som kom med påminnelsen om att det i dagarna borde ha gått ett år sedan den där polisincidenten. Undra om det är någon läsare från den tiden som fortfarande hänger kvar?

Det må vara så att vi är ett team som ska springa det där galna hinderloppet nästa år men någon hårdträning vill jag inte påstå att jag ligger i. Fast jag försökte hitta en skogsrunda på cirka fem kilometer ute på landet. Nu menar jag inte någon mysig stig nej nej, det ska vara orörd mark typ. I påskägget från föräldrarna så låg ett presentkort till ett par nya träningsskor. Valet föll på ett par Merrell. Vi får se hur det går och vad benhinnorna tycker om dessa men det är värt ett försök tycker jag.

Nu ska jag ta itu med mina överfulla inkorgar. Vidrigt vad folk ska maila om ingenting nuförtiden.