Girlytalk

Semesterstress 

jag har varit så sjukttrött den här veckan, lycklig och glad, men trött. Tror det är en kombination av oro och pollen, har sovit rätt risigt. 

Såååå jag hade inte packat varken för mig eller V… Det blev lite stressigt idag. 

Först mycket på jobbet med möten som drog ut på tiden och saker som inte gick som der skulle. Sedan hem och slänga ned kläder i väskan och trycka i mig två ägg till lunch. Och nu är vi i Stockholm för att fixa några juridiska grejer och äta middag med goda vänner. Imorgon flyger vi till London för att hälsa på vänner i England och förhoppningsvis kunna sova ut, äta gott (?) och läsa massa böcker. Igår däremot firade vi med champagne. Livet är så roligt med både vardagstristess, resa och firande inom ett dygn. Snacka om variation. 

Kommentarer inaktiverade för Semesterstress