barn,  Böcker,  Sex,  tips

Vi måste prata om sex 

jag har läst Jakten på kapten klänning och tycker väl att boken var okej men det som jag fastnar för är egentligen inte Lindgrens sjuka sexuella böjelser utan alla dessa flickor som “vill” sälja sex.

En 14-åring som har telefonsex med Lindgren och som in i det sista tänker ha sex med honom, tjejer under 20 år är överrepresenterade av de Göran köper sex av/våldtar mot betalning. Det gör mig gråtfärdig och illamående.

Och det enda vi kan göra är att prata om sex med våra barn. Vi måste uppmana till onani så att både pojkar och flickor vet vad som är skönt och hur orgasm känns. Vi måste prata om samtycke och berätta för pojkar hur det känns när en kvinna är sexuellt upphetsad. Både flickor och pojkar måste veta att sex är fantastiskt och svettigt, fint och roligt och att det är SÅ bra sex är.

Vi måste betona att om det känns det minsta fel så är det inte okej. Om det gör ont så är det fel. Om der kräver att du betalar så är det fel och om du får erbjudande om betalt är det också fel.

Ska ringa min 10-åriga guddotter på en gång, eller i eftermiddag, och göra henne riktigt generad med ett sexsamtal. Gör det ni också!