Fredagslänkar

Fredagslänkar

Friday is my day phrase handwritten on the school blackboard

Huvudvärk tillhör det förflutna, istället är det benvärk som gäller. Min massageteraput tyckte det var lite extremt att gå från 2-3 pass i veckan till 5-6. Så kanske det var men stressen i mitt liv blev för mycket och jag behövde avreagera mig. Och benen håller. Dessutom kom jag ur min sega träningssvacka. Men nu är det fredag och jag tar typ ledigt. Det enda som står på träningsschemat är hångel! Men först, ska jag dra en vinnare i tävlingen med sinful.se och medan ni väntar så får ni ett gäng länkar. Enjoy!

Dagens att läsa: Hurra! Vi kan överleva krossade hjärtan.

Dagens shopping: Jag har suktat efter denna sedan Gdansk.

Fredagsbloggen: Ny matinspiration och lätta recept är ju bland de bästa som finns och just det tycker jag Julia bjusar på.

Dagens tips: Vårens ingång är segare än sirap men pigga upp med denna smällkaramell för endast 159,20kr.

Dagens låt: Jag blir glad, känner mig trygg, peppad och tänker på mina fantastiska vänner när jag hör “Hold My Hand“.

Dagens skål: Imorgon ska jag upp innan solen ens går ner typ och ikväll är det fotboll. Idag blir det således vatten, Zlatans vatten.