Sex,  Singelliv

Sex som singel

Om jag låg lite när jag var i ett förhållande så är det inget jag tagit igen sedan jag blev singel. Jag ligger nog minst lika lite nu haha.

Sex är kul som vi alla vet men jag tycker det absolut roligaste är att flirta och det absolut bästa är passionerat och bra hångel. Det tycker jag oftast slår sex. Sedan är jag inte ett stort fan av one night stands. Det är ingen moralisk värdering i det men jag tycker bara det är omständigt på något sätt. Det kräver väldigt mycket känslor eller en väldigt stark kåthet för att det ska bli bra. Och det tycker jag det ska vara annars kan det kvitta. Bortsett från allt ensidigt oralsex har jag ju bara haft sex en gång sedan jag blev singel. Det är förvisso en gång mer än jag någonsin trodde jag skulle vilja ha lust till. Jag kommer ihåg när jag mådde som värst, när depression var som jobbigaste, och en läkare erbjöd mig antidepressiva. Jag minns hur han påpekade att en bieffekt var minskad sexlust. Min enda tanke var “vilken sexlust?”. Tanken på att ha sex någonsin igen fanns inte. Några månader sedan så gjorde jag ju det där roliga nattbesöket. Man ska visst aldrig säga aldrig.

Att inte ligga som singel känns dock inte alls lika sorgligt och inte ett dugg skamligt, till skillnad från hur sexbristen i förhållandet kändes. Nu är det mitt val och jag vet ju att som tjej får man alltid ligga om man vill. För jo, så är det. Det är dessutom skönt att aldrig känna att man måste ha sex – att bara ha sex för att man verkligen vill.  Just nu, för mig, så räcker det verkliga flirtandet och det virtuella sextandet. Det känns som en helt perfekt blandning för mig just nu. Förmodligen ligger jag mindre än många av mina singel tjejkompisar. Så har det alltid varit. Jag ligger mest men inte med flest. Typ. Finns det statistik på sådant här? Hur ofta har singeltjejer sex? Är det oftare än killar? Jag känner mig ganska säker på att kvinnor har större sexlust än män men jag undrar om vi som singlar ligger mest. Vad tror ni?