livet

Nu har jag fått nog!

Jag är arg, irritierad och riktigt upprörd. I ett år har jag försökt få prenumerationen på min morgontidning att fungera. Det var Sambon som hade den, och i ett år har vi försökt få det rätt utan att lyckas.
Det har varit allt från strul med autogirot som de fortsatt dragit från Sambons autogiro. Till att det hipp som happ ändras från helgprenumeration till varje dag prenumeration. Och när det händer måste jag ringa och meddela dem, att DE gjort fel.
Nu har jag börjat maila med dem, för att kunna följa ärendet. Senast i måndags fick jag tidningen, i tisdags mailade jag. De ändrade och lovade skicka ut en ny autogiroblankett. Istället fick jag en faktura, för varje dags prenumeration för marsmånad OCH resten av året.

Så, nu har jag ringt och sagt upp prenumerationen helt. Stackars kvinna i telefonen när hon frågde om det fanns någon speciell anleding till att jag ville säga upp prenumerationen…Det är synd att det slutar så här, för jag gillar verkligen att sätta mig i soffan med frukosten och läsa morgontidningen!