jobb

Gråtarg

idag började jag gråta på jobbet. Jag kan egentligen inte säga så mycket mer men det handlar om samma kollega och en värdelös chef. 

Det är sällan jag blir så arg att jag inte kan kontrollera mig men det blev jag nu. Kände under mötet hur mitt hjärta slog hårdare och hårdare och min puls blev så hög att jag skakade. 

Jag lyckades hålla masken och hålla mig till saken under mötet men så fort chefen och kollegan gick så grät jag. Inte av ledsenhet utan av ilska. Nu står det klart för mig att jag inte kan jobba kvar. Detta var verkligen droppen. Dock vill jag inte säga upp mig för jag tror att jag kommer bli uppsagd inom en månad. Ska dock iväg och hälsa på en annan arbetsplats där jag gärna jobbar och skicka iväg lite spontanansökningar får jag ett jobb säger jag självklart upp mig. 

Tur att jag ska iväg ikväll, så jag kan tänka på lite annat, för ilskan ligger verkligen precis under ytan.