Date,  Kärlek

Hur vet man att det är rätt?

Jag har nu träffat en kille sen i början av februari och jag har försökt att koppla bort min hjärna som har en förmåga att spela trix med mig. Därför har jag den här gången bestämt mig för att inte låta hjärnan vara med och analysera – utan låta hjärtat få styra.

Nu kommer mina funderingar. Jag gillar verkligen den här killen. Vi har skoj tillsammans, många gemensamma intressen, vi har redan hittat ett skönt sätt att umgås och hänga. Däremot saknar jag de djupare samtalen, lite finess. Det känns som att jag fortfarande inte verkligen känner honom. Om jag jämför (jo, nu gör jag det!) med mina två tidigare relationer har vi snabbt halkat in i de djupa frågorna. Vad driver mig, vad är viktigt i livet för mig, vad uppskattar jag för lyx i vardagen och allt annat. Vi två, vi pratar mest om vardagliga saker – vilket också är bra, men jag behöver känna en trygghet och attraktion ända in i benmärgen att våga satsa. Hur kommer jag dit? Hur får jag till de samtalen? Hur hittar jag den tryggheten?

Mitt lördagshäng frågade om jag var lite bränd av tidigare relationer, och ja så är det nog tyvärr. Tidigare 150%iga investeringar där jag blottat mig totalt, gått all in och verkligen lämnat ut mig påverkar mig nog nu… antingen är det det, eller så är det inte rätt. Bara tiden kan utvisa svaret på den frågan.