kropp,  V

V önskar att han var homosexuell

vi har just sett Melodifestivalen och är rörande överens om att rätt låt och artist vann! Framför allt rätt scenshow! 

Vi är så otroligt överens om detta att V, min man sedan fyra dagar, önskar att han var homosexuell (att Måns inte är det verkar spela mindre roll). V tycker att Måns är assnygg, proffsig, har en snygg kropp osv osv. Tror Måns har fått fler komplimanger ikväll av V än vad jag fått i år. 

Förutom att jag bjuder Måns på det så tycker också jag att han är grymt snygg, precis lagom vältränad! Men han verkar dessutom vara otroligt sympatisk och trevlig, en duktig artist. 

Däremot tycker jag att SVT är pinsamma med “Filippa bark” (nej inget barn/ungdom Varken klär sig eller beter sig så där) och med appen och röstningen som är hemlig och dessutom inte funkar. Men SVT, public service och tv-avgift kan vi ta i ett helt annat inlägg.