Träning

“Nu dör jag”

Igår sprang jag nästan 20 km efter jobbet och det enda jag kunde tänka var “nu dör jag, nu dör jag, nu dör jag!” Det var så sjukt jobbigt. Jag har verkligen inte hittat något flyt i löpningen och löpsteget känns forcerat. Den enda boten är ju att springa mer och mer, men nu tror jag att jag lämnar distanslöpningen någon vecka för längre intervaller, hoppas att de ger mig ett halleluja-moment.

Idag har jag träningsvärk på det absolut mest pinsamma stället som finns nämligen i skuldrorna och övre delen av ryggen. Vad finns det där som används vid löpningen kanske ni undrar? Ja bland annat de muskler som hjälper dig att andas mer effektiv och det är ju där man rör armarna. Tack gode gud för linnex.

Nej nu ska jag jobba på lite här, har en del papper att ta tag i, mest privat med namnbyte nytt körkort och pass och sånt…. BU!