Bröllop

Gifta!

Så… Idag tog jag och V på oss de sexigaste outfiten vi vet, jeans och en vit t-shirt, vi snörde på oss våra converse och tog varandra i handen och gick ned på stan. Vi mötte upp Vs familj och två av mina bästa vänner och gifte oss borgligt på mindre än fem minuter. 

V på stranden 😉

Här har inte kyrkan vigselrätt utan ceremonin i kyrkan är just bara det, en ceremoni. Den kommer äga rum i sommar så planeringen pågår fortfarande. 

Anledningen till att vi gifte oss idag är två anledningar: idag är en speciel dag för mig och jag vill gärna ha idag som bröllopsdag och att vi har köpt ett hus i Sverige tillsammans, ägande och sånt där och då kände vi att vi lika gärna kan ta den borgliga vigseln nu som någon vecka innan ceremonin. 

Nu ska vi fortsätta fira med våra speciellt utvalda, brunch och nu kak- och tårtbuffé. 

Jag är så glad och lycklig i hela kroppen!