vardag

Hängig och vårigt

Jag är lite förkyld. Jag hatar att vara förkyld, bättre att vara ordentligt sjuk än att gå runt och vara hängig. Till något roligare så kommer våren till München snart, nästa vecka ska vi få runt 20 grader och jag läääängtar. Älskar att sitta ute i solen och fika, dricka kaffe eller kanske tom ett glas vin.

Jag riktigt drömmer mig vidare i tiden, idag är ännu en grå dag här men ja, snart snart kommer våren! Åh-hå!

Och redan torsdag, sååå skönt! I helgen har vi inget alls planerat och jag ska försöka hålla det så. Kanske kanske gör vi någon utflykt upp i bergen och åker skidor, det skulle vara riktigt roligt. På söndagar är det väldigt ofta lite folk eftersom att de som hyr stugor veckovis ofta byter på söndagar…

sol_89100363

Idag får jag nöja mig med en kopp kaffe inne dock.