Träning

En så himla dum idé

jo men jag har varit i en träningssvacka en längre tid och den måste sluta nu! Så med hjälp av min PT har jag bestämt mig för att springa ett ultramarathon.

Jag tänkte börja med mellanvarianten på 75 km. För ett så långt lopp krävs mängdträning jag kommer behöva vara ute och springa hela helgerna, herregud!, vad har jag gett mig in på!? 

Känns som om det kommer sluta så här: 

(Känns som om det finns de som kan ifrågasätta att träna inför ultramarathon och samtidigt bli gravid men jag tror inte att våra chanser blir mindre om jag är stark, mår bra och har roligt. Däremot kanske man inte ska gå från helt otränad till ultranarthonsträning men det är det nog få som gör!

Jag tror att träning som ger fysiskt och psykiskt välmående kommer främja våra chanser att avla fram en unge, när jag sedan blir gravid får vi se vad som händer med träningen.)