livet,  Vardagen

MotgångarMedgångar föder motgångar har jag märkt det senast året. Det kostar att ligga på topp och njuta av livet. Mina motgångar brukar slå till hårt och drastiskt – spegelbilden av mig själv helt enkelt. 

Efter fantastiska dagar i underbart sällskap så har jag haft världens längsta och mest utmanade onsdag. Den har tillbringats med tanter som bägge är 90+ varav den ena fick sällskap av mig på akuten. Jag har känt mig som världens sämsta släkting som inte orkat med dem. Och jag har mått riktigt dåligt för stressnivån har varit skyhög. Skyhög! Det var några sammanbrott idag. En del på stan för jag än en gång slogs av hur kalla folk är. Kalla och rädda för att orka bry sig. Så var det inte riktigt på flyget igår. Haha jag var ju fräshast av alla. Och kåtast förmodligen.

Fick jag avsluta kvällen på valfritt njutbart sätt skulle jag välja hångel och bra sex med Snyggtränaren. Hårt sex gärna.