resor,  vänner

Gdansk

(null)

Hej från ett ganska mysigt men väldigt polskt Gdansk. Vet inte själv vad jag menar med den beskrivningen. Polen har både PayPass och Perrier vatten vilket gör det till ett betydligt mer civiliserat land än Sverige enligt mig. Shoppingen är varierad men guldkorn finns och maten är tokbilligt och alkoholberikade drycker likaså. Kaffe drycks dock med fördel med mjölk då det är på gränsen till vidrigt när det dricks svart.

Tjejsnacket är på toppen. Det diskuteras vänskaper, storebröder, oralsex, fingersex, ex och bästa typen av massage. Ämnen kan eller kan inte en sammankoppling. Det framgick inte i gårdagens fnitter. Fast min önskan om om en trygg låtsasstorbror som förstår att jag gillar honom som en storebror och inte som förälskelse i en äldre man har inget med sexuella samtalsområden att göra. Miss Sunshine, Happy, sa så mycket klokt om Duschdejtens och min relation igår. Saker jag inte tänkt på men som faktiskt är väldigt sanna. Jag vet bara inte hur jag förmedlar det till honom för ibland pratar han och jag samma men ändå helt olika språk. Det har nog jag och Happy också gjort. Hon och Duschdejten är väldigt lika men då Happy och jag inte har ett förflutet som sextkompisar så strular det inte till det lika mycket.

Min kompis Kris, som faktiskt snart känns som vår, fick vara med i lite av fnittret igår. Han tyckte det lätt som om vi hade det bra. Det har vi. Och 45 min får jag väcka min bästis. Idag står SPA jakt på schemat.