kropp,  livet,  tankar

Jag har klamydia men när fick jag det?

Jag gick en vända på stan här om sistens, gick förbi en stor affisch där det stod “du har… KLAMYDIA!” blev väldigt orolig och började fundera på när jag fick det. Var hundra procent säker på att jag hade det, vem gav mig det? Jo men jag kunde spåra tillbaka det till en person.
Men vad är skillnaden på klamydia och gonorré måste googla, kanske har båda? har jag i så fall smittat V, gud han kommer tro att jag varit otrogen. har jag varit det? Shit!

Vaknade med ett ryck! Tog mobilen och gick upp googlade på klamydia och gonorré, man kan vara symtomfri men ändå ha sjukdomen, fast kanske inte i flera år? Undrar om V har symtom? Hur ska jag fråga honom det utan att han misstänker något? Är jag steril nu?
Googlar gynekologer.

Inser någon gång på jobbet att det är en dröm. Det finns inga affischer på stan som upplyser mig om att jag har klamydia. Jag testar mig med regelbundna mellanrum om jag bytt partner, jag har inga symtom. Vilken lättnad! Och vilken sjukt verklig dröm!

(Ps. googla inte bilder på klamydia, det vidrigaste jag sett, kommer inte bli något sex på länge!)

har drömt en massa verkligt på senaste. Om ex-pojkvänner, vänner, jobbet och folk jag inte känner egentligen. Det är trevligt när det är en bra dröm men att vakna övertygad om att jag har klamydia, och hittat på en förklaring till hur jag fått det, är inget jag rekommenderar eller vill återuppleva.