tankar,  tips

Musik från det förflutna

jag gillade verkligen pojkband när jag gick i högstadiet och gymnasiet, boyzone, backstreet boys och westlife var mina favoriter. Om jag ska vara ärlig så lyssnar jag fortfarande på boyzone och westlife ibland, jag är en riktig sucker för ballader. Tycker att stämsång är helt fantastiskt och musiken tar mig lixom tillbaka dit: När jag hade en CD-freestyle i innerfickan på jackan med westlifes skiva när jag åkte mellan hem, träning och skola. Inte bara söka och hitta en ny låt utan jag lyssnade på den där skivan i några månader innan jag bytte eller köpte en ny. Det var ju lixom nog att man hade med sig en CD-freestyle (inte helt liten), extra skivor hade jag inte med mig i vardagen.

Hur som helst så har tydligen westlife splittrats nu, eller nu och nu, det var några år sedan. Och deras sista konsert finns på svtplay.

Dock bara till på fredag så vill ni återuppleva era ungdomsår så får ni skynda er.
Jag tycker att låten “flying without wings” är den bästa (och kanske den första låten jag fastnade för?) för den där känslan när man lixom svävar fram det är den jag letar efter i livet.

Åh gud den här videon är så mycket pojkband att den är en parodi på sig själv, men jag gillar budskapet i låten i alla fall.