barn,  vardag

Jag ligger efter

Vi kom hem igår vid 18-tiden, vi blev lite sena pga snöovädret som jag inte tycker var så mycket till oväder men sena blev vi i alla fall.
Vi lagade fiskpinnar och pulvermos till middag, åt och sedan for V iväg till jobbet och jag la mig i soffan. Jag hade mensvärk from hell och var allmänt sur.

Och idag när vi gick upp insåg jag att jag ligger efter. Med hemmet. Jag behöver absolut inte ha det perfekt men jag vill ha det fint. Och rent. Och nu är det varken fint eller rent. Tvätten svämmar över, diskmaskinen är körd men det finns odiskad disk ändå, borde bädda rent, borde plocka upp och DAMMSUGA! Och nu kanske någon vänlig själ säger att det inte finns några måsten och ni prioriterade ju att resa bort den här helgen. Och visst är det så!

När vi är bort en helg eller en vecka så står ju lixom livet här still och tvätt och städ blir ju inte gjort. Däremot lägger sig ju dammet och allt känns ännu lite mer stökigt när man kommer hem. Vi har ju dessutom otroligt dåligt inomhusklimat i vår lägenhet med väldigt varmt och instängt eller extremt kallt när värmen stannar.

Idag är jag fortfarande lite deppig över mensen och låter mig vara det. Imorgon tar vi nya tag!

(Ps. Resten av veckan bjuder jag på Stockholms-tips, eller Stockholms relaterade tips, jag hoppas ni uppskattar det. Vill ni ha tips på lite mer exotiska ställen att resa till kikar ni in hos Happy)