livet,  Sverige

Film och förhoppningar

Hej från ett vått Stockholm. Tror det har varit snöblandat regn och slask sedan vi kom hit.

Idag har jag promenerat och fikat med min bästa vän. Ni vet en sån där vän som gör att man känner sig hel, hon vet allt om mig och vi har känt varandra hela livet. Hon är min trygghet och mitt största stöd i livet.

Vi gick förbi hemmakväll där de hade 50% på allt. En bra deal tyckte jag även om jag köpte mer än tänkt (jämt när affärer har sådan rea eller stora kampanjer så tänker jag på hur otroligt mycket de tjänar på när vi köper på ordinarie pris, för de skulle ju aldrig rea så att det blev en förlust affär för dem). Jag och v är lite oense om vilket språk våra barn ska se Disneyfilm på, passade på att göra slut på diskussionen genom att inhandla några sånna…

IMG_0253.JPG

Min mens är två dagar sen och utan tecken på att den tänker komma, ni vet ju vad jag hoppas på! Håll tummarna för mig!