Sex

När sex får ett syfte

De senaste gångerna jag har haft sex (med V) så har jag tänkt “bli gravid, bli gravid, bli gravid, bli gravid”. Haha, det är en så sjukt osexig tanke. Eller för mig är det så. Sex är lixom en (av få?) stunder då jag är i nuet, där jag lixom verkligen tar in Vs kropp med min kropp. Känner han linjer, hud och rörelser med mina linjer, hud och rörelser.
jag tänkte aldrig på vad jag skulle göra sedan, vad vi skulle äta till middag, hur jag ska orka jobba imorgon eller vad det nu är som brukade röra sig i mitt huvud.
Nu när vi har sex, självklart för att vi vill och är sugna men dessutom, för att få barn så blir det lixom annorlunda. Visst sex är mysigt, skönt, intimt och allt det där men det är ju också en press på spermierna och äggen att de ska träffas och befruktas och börja bilda en annan människa. Och den pressen känner jag av under sexet. Inte ett dugg sexigt, mysigt eller skönt, med prestationsångest i sängen.

story_of_20_toes_cartoon_funny_intimate_look