kropp

Trött men glad

Funderade lite idag på om jag är deprimerad men jag är glad, visst skär det lite att vänner bli gravida och inte vi men samtidigt är jag glad för vännen och vet att bli gravid är ett svårt och tidskrävande projekt. men deprimerad är jag inte.

Slutkörd då? Ja kanske.
Jag är en sån som inte ser slutkörd komma. Utan jag tycker lixom att livet är så himla roligt och sedan dör jag. Ja inte dör men ni förstår. men så mycket har det ju inte varit och jag tycker mig ha fyllt på.

Troligen eller ja kanske i alla fall är det här någon form av PMS. Jag är lixom helt slut! Det finns massa saker jag vill göra och tänker att det där ska jag göra men sedan bara tryter orken. Typ som att kommentera i bloggar, jag vill och jag har massa tankar på vad jag ska kommentera men sedan när jag måste fylla i namn för tusende gången så orkar jag inte. Minst motståndets lag.
Jag orkar inte heller titta på tv utan lyssnar på P3-dokumentär och olika program på P1. Gu va jag hoppas att den här tröttheten försvinner pronto!