Killar,  livet

Sexy Mama

Real-Housewives-OC-season-7-gallery-best-moments-where-are-housewives-now

Alex och Happy verkar ha sjukt tråkigt idag. Så jag får väl stå för fabulösiteten idag. Igår hade jag världens fulmatchande dag. Den var helt katastrofal. Det var någon konstig kombo av söt, tuff och tantig. Det gick inte ihop alls. Som tur var satt jag mest på en buss. Idag är jag tillbaks! I toppform. Jag är sjukt het. Känner mig snygg och mår bra. Dagen har bestått av shopping och mycket chillax. En superfin sjal har jag fått som tack för att jag agerat personal shopper. Superpepp för tapasmiddag med bubblor är jag också. Alltså, det här humöret och bubblor kan ju sluta i lite olämpliga sms. Förresten de där listorna Alex och Happy gjort, har ingen liiiite roligare listor dom kan göra?

Imorse när jag står bredvid min kompis i badrummet så slår det mig dock att hon ser ut som 20 och jag ser ut som 50. Men det är okej. Jag är en sexy old mama (utan barn då). En milf (bildgoogla inte!!!!) helt enkelt. Jag tycker vissa milfar är sjukt sexiga (ej aprå på den där bildsökningen man inte ska göra). Det känns bra ändå, att vara 32, singel, bete sig som 20 men se ut som 50. Den berömda femtioårskrisen avverkade jag när jag var 21 eller 23 så jag får bara fördelarna nu. Så, vilka är det som vill ligga med milfar? 18-åringar? Jag behöver ligga. Inte så mycket hångla eller annan intimitet men ligga vore kul.