barn,  tankar

Välja mellan barn eller djur

Nu kommer ett inlägg angående en fråga jag funderat på länge: nämligen att behöva välja mellan barn och djur, och att då välja djuret. Låt mig förklara.

Igår var jag på baby shower och hos min kompis svärföräldrar. Även min kompis sambo var där, och sambons syskon och deras barn. Sambon och ett av syskonbarnen är allergiska mot katt. Men svärföräldrarna hade skaffat två kattungar. Både syskonbarnet och sambon satt och nös och snörvlade hela baby showern och var uppenbarligen besvärad av katterna (fast katterna var instängda i källaren).

hundar-c-a-10-hundar_70970309

Och jag förstår inte hur man kan göra så mot sina barn?

Okej nu bor ju inte barnen hemma men det är så otroligt jobbigt att vara allergisk och en reaktion kan hålla i sig väldigt länge. Vill man inte att barnen ska kunna komma på besök? Även om man bor i samma stad så kanske man vill ha barn eller barnbarn på övernattning?
Jag tycker att det är en signal om att man inte vill ha någon nära kontakt med sitt barn, en tydlig diss men så är jag ju inte så himla mycket för husdjur heller.

Hur tänker ni om detta?