Date

Dejtingregel #4

Okej, har tillbringat dagen på en föreläsning om motivation och drivkrafter. Då jag skrev min magisteruppsats i ämnet för tio år sedan tror jag mig fortfarande ha lite koll på ämnet och blev inte helt till mig av dagens övningar och slutsats. Men föreläsningen avslutades med god mat, vin och boule, så på det hela taget en okej lördag.

Istället för att ge en summering av min dag år syftet med dagens i lägg att belysa dejtingregel nummer 3,

3, bjuder du ut på dejt ansvarar du för plats, tid och aktivitet

Inga konstigheter här heller, men när det kommer tills svenskar och dejtande känns det som att många ännu famlar i mörker. Så reglerna blir rätt banala. En dejt som innefattar en aktivitet blir oftast roligare, och lättare, om man har något att prata om. Speciellt om det är första dejten och en person du inte vet speciellt mycket om. Ta en promenad, gå på museum, bowla, gå på pubquiz eller något annat, men sätt en tid, bestäm en plats och kommunicera det. Så fina läsare, nu är det natten för den här torra och tråkiga singelpinglan!