jobb

Nya utmaningar!

Jag har snart haft samma arbetsgivare i 4år. Aldrig tidigare har jag varit så trogen, och jag har lovat mig själv att stanna ytterligare ett. Det som gjorde det beslutet relativt lätt trots omorganisation, på omorganisation som följts av omorganisation och nya arbetssätt, är att jag nu har nya utmaningar!! I 3,5år har jag till någon omfattning jobbat mot samma enhet. Som internkonsult ska man ju annars byta uppdrag och jobba mot olika enheter – det premieras. Till min lycka har jag jobbat med olika saker mot samma enhet. En enhet som har varit prioriterad, haft viktiga och varierande uppgifter och som har utvecklat mig i min yrkesroll. Men för ett år sedan tog en person kontakt med mig, jag trodde först han chattade med fel person- men det visade sig att ett inhopp jag gjort på cirka 6veckor i en leverans hade gjort så gott intryck att när de fritt fick välja kollega valde de mig. Så den chatten i februari 2014 ledde till att jag nu i januari byter kollegor, kontor och språk.
Det är med blandade känslor jag idag bjöd på hejdå-fika och plockade ihop mina personliga tillhörigheter. Kollegor som jag dagligen fikat, lunchat och småpratat med kommer jag nu kanske springa på en gång i halvåret. Så lite tungt, men samtidigt jättespännande!!