Girlytalk,  livet

Overline

De senaste dagarna har gått i ett. De har bestått av galet mycket (obetalt) jobb. Och väldigt få timmars sömn. Jag är ganska trött på produktivitet nu. Typ redo för helg där man kan slappa med gott samvete men jag är så hög på livet att jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Kan man få ADHD när man är 32? Jag måste i alla fall sansa mig lite. Blir trött på att vara så här taggad på livet. Jag vill skriva en bucket list och göra allt på en dag. 2015 blir bra hörrni! Det kommer bli helt underbart. Det kommer säkert regna även i år men det regnet kommer bara göra att saker blir bättre. Mitt nuvarande tillstånd påminner mig lite om Saras överlyckliga stunder på den gamla bloggen. Då trodde jag hon var knäpp men så var det inte, livet vara bara inte så jäkla mörkt längre. Hoppas bara jag inte blir en sådan där odräglig person som ska carpe diema allt. Ni vet typ nära-döden-nu-lever-jag-livet-fullt-ut-och-ler-överdrivet-mycket typen. Det orkar jag inte, det är inte jag. Jag lyssnar alltså på Lill-Babs och drar regn och grönska liknelser. Äh, nu njuter jag av detta men kan någon be mig skärpa mig om nuvarande tillstånd kvarstår i februari? Åhh, jag är så pepp på att dela med mig av några delar av min bucketlist. Jag är ju för fan pepp på allt. Hör jag. Känner jag.

Kollade lite på sökorden som leder till min bloggen. Det är mycket sex. Lite kärlek men mest sex. Det är uppenbarligen inte jag som står för det intellektuella här på Girlytalk. Jag tänker att jag ska sansa mig lite och sedan kan vi ha en tema vecka nästa vecka. Kärlek är jag lite less på men vad sägs om sex? Vad undrar ni? Jag täcker allt från containersex, hur man inte tar sexiga bilder med vaniljsås till porrmissbruk (som anhörig) och sexbrist. Nå, önskemål om inlägg mottages tacksamt. Eller om ni bara har frågor.