Kroppshets,  Träning

Träningsåret har börjat!

Förra året sprang jag regelbundet, under hela året. Det är första året någonsin som jag lyckats med det. Tidigare år har jag varit periodare, och när tiden varit knapp, kroppen sliten pga infektion eller jag tappat lusten så har helt enkelt träningen blivit lidande. I snitt har jag sprungit 3 gånger i veckan, med undantag för när jag varit sjuk. Något jag varit ovanligt sällan i år. Jag har mått bättre, väger mindre än när jag tog studenten för 17år sedan och ha en kropp som har muskler. I augusti sprang jag 13,5mil totalt och målsättningen i år är att fortsätta springa. För att det är skönt, för att jag mår bra av det, för att det rensar huvudet och för att jag ska springa mitt femte Göteborgsvarv i maj – på nytt personbästa!

(Men kanske det bästa med att träna regelbundet, det är att jag kan äta god mat, fikabröd och godis med gott samvete!)

IMG_1921.JPG